Informatie.

Tandarts Wooning

Een groot woord voor ons twee! Ditte Wooning is de tandarts en Roxanne de Leeuw is de preventieassistent, de stoelassistent, de balieassistent en de omloopassistent.

Samen zorgen wij in ieder geval voor uw mondgezondheid en kunnen we omdat we creatief zijn en gevoel voor esthetiek hebben u een nog bredere en gezonde (glim-)lach bezorgen.

Leuk te weten is dat ik heel trouw ben: in al die jaren heb ik vier auto’s en vier assistentes gehad, mijn golfje is mijn vierde auto,

Roxanne mijn vierde assistent.

Ditte

Ik ben in 1978 afgestudeerd aan de universiteit in Utrecht en in 1979 ben ik mijn praktijk in Utrecht begonnen. Het praktijkpand verhuisde ik in 1996 van Mauritsstraat 123 naar bij de buren op 125. Mijn opleiding is nog van de oude stempel: In wezen kunnen wij alles! Wel ben ik in de loop der jaren, omdat er veel specialismen kwamen, meer mensen gaan doorverwijzen naar de orthodontist, de parodontoloog en sinds kort ook naar de endodontoloog.

 

Roxanne

Roxanne was als klein meisje patiënt bij mij, heeft na haar middelbare school de opleiding voor tandartsassistente gedaan en gehaald, heeft haar stage bij mij gelopen en is eigenlijk nooit meer weggegaan. Zij heeft een aantal jaren geleden haar preventieassistentdiploma erbij gehaald waardoor ze dit gedeelte van mij zou kunnen overnemen.

 

 

©2018

H.H.M. Wooning

Mauritsstraat 125

3583HM Utrecht

030-2520656